Tel: +40745605361 Email: contact@ridetopia.ro

Cine suntem noi? Cine e Ridetopia?

Suntem un grup de prieteni care promovează excursiile pe două roți cu motor electric, într-un ținut încărcat de istorie și tradiții, cu păduri frumoase și arii protejate. Ni se alătură întotdeauna Zokni. Am început în 2017 cu gândul de a oferi alternative prietenoase cu mediul celor interesați să descopere împrejurimile Clujului, dar care nu vor să urmărească traseele obișnuite. Bicicletele sunt ideale pentru a ajunge în zonele mai puțin accesibile, iar noi suntem încă surprinși de locurile faine în care poposim. Experiența Ridetopia este tocmai asta: zile frumoase petrecute altfel în natură.

Andrei Pop

Manager Ridetopia

Zokni

însoțitor

Zokni

însoțitor

Andrei Pop

Manager Ridetopia

Zokni

însoțitor

Andrei Pop

Manager Ridetopia

Zokni

Eu sunt Zokni. Acesta este numele meu. Înseamnă șosețică în limba maghiară. Sunt o viszlă maghiară cu par sârmos. Află mai multe despre descoperirile mele pe Insta @ zokni_the_vizsla. Despre colegii mei umanoizi poți citi mai multe chiar aici. Dar cel mai bine ar fi să vii cu noi într-o drumeție. Atunci ne-am putea cunoaște!

Misiune și Valori

Misiunea Ridetopia este să aducem mai aproape de natură turiștii care vizitează Clujul sau localnicii care caută o alternativă pentru pentrecerea timpului liber. Vom explora împreună trasee minunate, păduri sau zone montane, în special în zona de est a orașului Cluj Napoca (zona Gal Someș Transilvan), cu ajutorul unor biciclete electrice*hyperlink la pagina e-bikes.

Credem în:

Siguranță - atât pe șosea cât și pe poteci împădurite ne dorim ca cei care ne însoțesc să se simtă în siguranță. Tocmai de aceea, am pregatit instrucțiuni clare de deplasare.

Sănătatea personală | Sănătatea naturii : mersul pe bicicleta ne relaxeaza mintea și corpul. În același timp bicicletele nu poluează și nu afectează ecosistemul. Ridetopia este un start-up verde.

Comunități : fiindcă bucuria cea mai mare este cea împărtășită, credem că drumețiile de grup sunt cele mai însuflețitoare.

Diversitate : e-bicicletele sunt pentru toata lumea, indiferent de vârsta și aproape indiferent de condiția fizică. E și păcat să nu te îndrăgostești de ele!

Distracție : e-bicicletele sunt distractive. Asta e clar 🙂

Motto-ul nostru: JUST GO!

Credem în comunitate, prieteni, călătorii și spirit de aventură. Suntem convinși că viața e mai frumoasă afară, în natură, pe bicicletă, la plimbare, nu contează.

JUST GO!

Scroll to top