Cine e Ridetopia?

Suntem un grup de prieteni care promovează excursiile pe două roți cu motor electric, într-un ținut încărcat de istorie și tradiții, cu păduri frumoase și arii protejate. Ni se alătură întotdeauna Zokni.

Am început în 2017 cu gândul de a oferi alternative prietenoase cu mediul celor interesați să descopere împrejurimile Clujului, dar care nu vor să urmărească traseele obișnuite. Bicicletele sunt ideale pentru a ajunge în zonele mai puțin accesibile, iar noi suntem încă surprinși de locurile faine în care poposim. Experiența Ridetopia este tocmai asta: zile frumoase petrecute altfel în natură.

Zokni

Boss

Andrei

Ghid

Mihaela

PR

Mihai

Logistică
Eu sunt Zokni. Acesta este numele meu. Înseamnă șosețică în limba maghiară. Sunt o viszlă maghiară cu par sârmos. Află mai multe despre descoperirile mele pe Insta @zokni_the_vizsla. Despre colegii mei umanoizi poți citi mai multe chiar aici. Dar cel mai bine ar fi să vii cu noi într-o drumeție. Atunci ne-am putea cunoaște!

Misiunea Ridetopia este să aducem mai aproape de natură turiști care vizitează Clujul sau localnicii care caută o alternativă pentru petrecerea Gmpului liber. Vom explora împreună trasee spectaculoase, păduri sau zone montane, în special în zona de est a Clujului, cu ajutorul biciclete electrice.

Credem în

Siguranță

Atât pe șosea cât și pe poteci împădurite ne dorim ca cei care ne însoțesc să se simtă în siguranță. Tocmai de aceea, am pregatit instrucțiuni clare de deplasare.

Sănătatea personală

Mersul pe bicicleta ne relaxeaza mintea și corpul. În același timp bicicletele nu poluează și nu afectează ecosistemul. Ridetopia este un start-up verde.

Comunități

Fiindcă bucuria cea mai mare este cea împărtășită, credem că drumețiile de grup sunt cele mai însuflețitoare.

Diversitate

e-bicicletele sunt pentru toata lumea, indiferent de vârsta și aproape indiferent de condiția fizică. E și păcat să nu te îndrăgostești de ele!

Distracție

e-bicicletele sunt distractive. Asta e clar.

Credem în comunitate, prieteni, călătorii și spirit de aventură. Suntem convinși că viața e mai frumoasă afară, în natură, pe bicicletă, la plimbare, nu contează…
JUST GO!
Scroll to top
Facebook
Instagram
YouTube