Tel: +40745605361 Email: contact@ridetopia.ro

Pasionat de cicloturism? Hai cu e-bikes în jurul Clujului. Am testat multe trasee și îți recomandăm două dintre cele mai frumoase.

Detalii mai jos ➜

Însoțitori

Sunt prietenoși, iubitori de natura și se pricep la biciclete.  Uneori, pe traseele prin paduri voi veni si eu 🙂 

Cultură

Vei avea ocazia să vizitezi monumente istorice, castele, conace sau biserici vechi. Vom putea organiza întâlniri cu localnici care ne vor spune mai multe despre istoria locurilor.   Aluniș: Biserica Reformată secol XVII Bobâlna: Monumentul comemorativ al răscoalei din 1437 Bonțida: Castelul Banffy, Moara, Ansamblul bisericii reformate Borsa: Castelul Banffy Dăbâca: Ansamblul fortificat Dăbâca Jucu: Castel Sic: Biserica reformată, Biserica de lemn, Biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, Biserica mănăstirii franciscane. 

Pedalează fără griji

Pe turele mai lungi de 40 de km te vom însoți cu o mașină de asistență.  Vom putea duce astfel baterii de rezervă sau alte bagaje. Tu trebuie doar să te relaxezi, să admiri peisajul dar totuși sa fi atent și la drum.

Ture pentru toata lumea

Iată principala diferență dintre un E bike și o bicicletă normală. Motorul electric și bateria iți garanteaza sprijin indiferent de diferența de nivel. Asta nu înseamna ca tu nu trebuie sa pedalezi, însă suntem convinși că vei aprecia ajutorul la pantele mai abrupte.  Însotitorii, partenerii de călătorie sau localnicii iți vor oferi cu siguranță momente de neuitat. Pana la urma suntem în Transilvania. Peisajele naturale sunt blânde în această parte a regiunii. 

Ai întrebări? Contactează-ne!

Scroll to top